Follow us:
Language:

Shërbimet

Jemi të disponueshëm për t'ju ofruar shërbimet tona!

PASTRIM

Këtë shërbim kompania e kryen më së shumti me fuqi punëtore, por gjithashtu ajo disponon dhe mjete teknologjike të cilat i përdor sipas kushteve dhe mjediseve ku operohet me to, duke u përpjekur që shërbimi të kryhet në bazë të kërkesave të klientëve.


Dëshironi të bashkëpunoni me ne ?

Ndjehuni të lirshëm

Qëndroni në kontakt

Latest Tweet
Kontakt
  • Adresa: Agjensitë Doganore,
    Porto Durrës, Zyra 111
  • Tel: +355 68 20 23 408
  • Email: a.mema@fjona-2006.com
Kontakto

Të gjithë të drejtat e rezervuara.