Follow us:
Language:

Kush Jemi Ne

"Hapi i parë drejt suksesit është marrë kur ju s´pranoni të jeni rob i mjedisit në të cilin ju gjendeni më parë." - Mark CaineShkurtimisht për historikun e "FJONA 2006".

Në vitin 2000 kompania fillon aktivitetin e saj me emrin "Arben Mema” si biznes i vogël duke patur në fokus shërbimin e pastrimit të rrjetëve utilitare dhe largimin e mbetjëve. Pas një suksesi të afirmuar në treg kompania në vitin 2003 kalon në trajten e biznesit të madh. Me kalimin e viteve u pa i nevojshëm zgjerimi i games së shërbimeve të ofruara duke perfshirë edhe pastrimin e ambjentëve të brëndshme e të jashtme si dhe gjelbërimin, mirëmbajtjen e mjediseve, dhe në vitin 2006 kompania ndryshon emrin e saj në “FJONA 2006”.

Kompania "FJONA 2006", është e regjistruar me NIPT: K31321510F me objekt veprimtarie në Pastrim, Gjelbërim, Transport. E themeluar nga pronari dhe administratori aktual Ing. Arben Mema, kompania e mori emrin e saj "FJONA 2006" me date 17.01.2006. "FJONA 2006" fillon aktivitetin e saj me 01.12.2000 me moton “Për një mjedis të pastër".


Qëndro në kontakt

Dëshironi të bashkëpunoni me ne ?
Ndjehuni lirshëm

Kontakto

Latest Tweet
Kontakt
  • Adresa: Agjensitë Doganore,
    Porto Durrës, Zyra 111
  • Tel: +355 68 20 23 408
  • Email: a.mema@fjona-2006.com
Kontakto

Të gjithë të drejtat e rezervuara.