Follow us:
Language:

Shërbimet

Jemi të disponueshëm për t'ju ofruar shërbimet tona!

Pastrim dhe Zhbllokim Kanalizimesh

Kompania "FJONA 2006" është një kompani me një staf të specializuar dhe me eksperience tashmë që prej vitit 2000 për te kryer shërbimin e pastrimit te ujrave te zeza dhe zbllokimin e kanalizimeve. Ne disponojmë mjete teknologjike moderne mjaft efikase dhe të përshtatshme për pastrimin e këtyre rrjeteve.


Dëshironi të bashkëpunoni me ne ?

Ndjehuni të lirshëm

Qëndroni në kontakt

Latest Tweet
Kontakt
  • Adresa: Agjensitë Doganore,
    Porto Durrës, Zyra 111
  • Tel: +355 68 20 23 408
  • Email: a.mema@fjona-2006.com
Kontakto

Të gjithë të drejtat e rezervuara.