Follow us:
Language:

Shërbimet

Jemi të disponueshëm për t'ju ofruar shërbimet tona!

GJELBËRIM

"FJONA 2006" ka një staf të kualifikuar përsa i përket gjelbërimit dhe mirëmbajtjes së mjediseve të gjelbërta. Fuqia punëtore me ndihmen e makinerive të thjeshta bën një punë të përsosur në ndërtimin e mjediseve të gjelbërta përfshirë këtu lulishte, kopshte etj.


Dëshironi të bashkëpunoni me ne ?

Ndjehuni të lirshëm

Qëndroni në kontakt

Latest Tweet
Kontakt
  • Adresa: Agjensitë Doganore,
    Porto Durrës, Zyra 111
  • Tel: +355 68 20 23 408
  • Email: a.mema@fjona-2006.com
Kontakto

Të gjithë të drejtat e rezervuara.