Follow us:
Language:

Shërbimet

Jemi të disponueshëm për t'ju ofruar shërbimet tona!

Menaxhimi i Mbetjeve

Kompania Fjona 2006 operon ne fushen e pastrimit te mbetjeve jo te rrezikshme.Ne disponojme mjete teknologjike bashkohore dhe nje staf te kualifikuar ne kete fushe.Kompania jone realizon diferencimin e mbetjeve qe ne burim si dhe menaxhon dergimin e tyre deri ne kompanite perfundimtare te asgjesimit/ricklimit te tyre.


Dëshironi të bashkëpunoni me ne ?

Ndjehuni të lirshëm

Qëndroni në kontakt

Latest Tweet
Kontakt
  • Adresa: Agjensitë Doganore,
    Porto Durrës, Zyra 111
  • Tel: +355 68 20 23 408
  • Email: a.mema@fjona-2006.com
Kontakto

Të gjithë të drejtat e rezervuara.