Follow us:
Language:

Blog

Our world our home!

"FJONA 2006" po planifikon të futet në industrië e riciklimit. Për të qenë pjesë e kësaj industrie është e nevojshme një investim i madh dhe pa mbështetjen e qeverisë konsiderohet si një investim i vështirë.

Lexo më shumë


Shpjegimi i logos

Kompania jonë është mjaft e konsoliduar dhe e ndërtuar me shumë kujdes e mbi baza të forta, si një familje e shëndoshë e cila ecën përpara dhe zhvillohet gjithnjë e më shumë duke adaptuar teknologji të reja.

Lexo më shumë


Çertifikatë OHSAS 18001:2007

 • by Admin
 • 10 gusht, 2015

OHSAS 18001:2007

Lexo më shumë

OHSAS 18001:2007 është një Standard Ndërkombëtar i njohur edhe si sistemi i menaxhimit të shëndetit dhe sigurisë në punë. Ky standard specifikon kërkesat për një strukturë menaxhuese efektive të përpuethshëmrisë së Shendetit dhe Sigurisë në Punë (SH&SP) me legjislacionin që aplikohet në kompaninë tuaj dhe aktivitetet operacionale. Standardi promovon një mjedis punë të shëndetshëm dhe të sigurtë, duke siguruar një strukturë që i lejon një kompanie të identifikojë dhe kontrollojë vazhdimisht risqet e saj dhe reduktojë mundësitë për aksifente dhe incidente.


Çertifikatë ISO 14001:2004

 • by Admin
 • 13 tetor, 2015

ISO 14001:2004

Lexo më shumë

ISO 14001: 2004 është standard ndërkombëtar për sistemet e menaxhimit të mjedisit (EMS) dhe EMS më e përdorur gjerësisht në botë.

ISO 14001 është standardi kyresor i sistemeve të menaxhimit i cili specifikon kërkesat për hartimin dhe mirëmbajtjen e një EMS. Kjo ndihmon për të kontrolluar aspektet mjedisore, për të zvogëluar ndikimet dhe për të siguruar një pajtueshmërinë ligjore.


Çertifikatë ISO 9001:2008

 • by Admin
 • 13 tetor, 2015

ISO 9001:2008

Lexo më shumë

ISO 9001:2008 është një standard ndërkombëtar lidhur me cilësinë e standarteve të menaxhimit.

Është i zbatueshmem për çdo organizatë, në të gjitha llojet e sektorëve dhe aktiviteteve të biznesit.


Çertifikatë ISO 39001:2012

 • by Admin
 • 22 tetor, 2016

ISO 39001:2012

Lexo më shumë

ISO 39001:2012 përcakton kërkesat për një siguri në menaxhimin e sistemit të trafikut rrugor, për të mundësuar një organizatë që ndërvepron me këtë sistem, për të ulur vdekjet dhe dëmtimet serioze në lidhje me aksidentet e trafikut rrugor.


Kategoritë

Latest Tweets

Ndjehuni lirshëm

Latest Tweet
Kontakt
 • Adresa: Agjensitë Doganore,
  Porto Durrës, Zyra 111
 • Tel: +355 68 20 23 408
 • Email: a.mema@fjona-2006.com
Kontakto

Të gjithë të drejtat e rezervuara.