Follow us:
Language:

SINCE 2000

PASTRIM / MENAXHIM / RRJETE UTILITARE / GJELBËRIM


FJONA 2006

Facility ManagementFamilje / Të besueshëm / Të drejtë / Miqësor / Të shpejtë

Ideologjia e kompanisë sonë

Vizioni dhe Filozofia

Kush jemi ne

Primare për ne është mjedisi

OUR WORLD OUR HOME

Lexo më shumë

"FJONA 2006" po planifikon të futet në industrinë e riciklimit. Për të qenë pjesë e kësaj industrie është e nevojshme një investim i madh dhe pa mbështetjen e qeverisë konsiderohet si një investim i vështirë. Gjithsesi ne si kompani jemi të shqetësuar rreth mjedisit dhe ne do bëhemi pjesë e kësaj industrie. Në Shqipëri të gjithë mbeturinat mblidhen në një vend e cila është vendosur nga bashkia, dhe janë lënë që të dekompozohen në këtë vend. Ne si kompani pastrimi kemi shikuar gjithmonë mundësitë për të ndarë mbeturinat dhe t’i riciklojmë ato, por kurrë nuk kemi gjetur vullnetin e mirë tek entiteti i qeverisë. Kjo i vështirëson gjërat për

ta përmbushur për shkak shumës së parave që është e nevojshme për t’u investuar dhe që askush nuk interesohet rreth këtij shërbimi që është i nevojshëm për të gjithë komunitetin. Por që kur disa kompani të huaja janë të interesuara për këtë shërbim dhe janë në gjëndje të paguajnë për këtë shërbim, ne po planifikojmë për ta startuar këtë industri me tre hapa: Hapi i parë është ndarja e mbeturinave, për të cilat ne jemi përgjegjës për t’i mbledhur në pesë kategori: letër, qelq, mikse, plastike dhe organike. Në këtë hap ne nuk jemi në gjëndje për t’i ricikluar vetë, por duke gjetur një kompani që e ka këtë aftësi për të ricikluar disa

nga këto produkte si qelq ose letër, ne do t’i dërgojme tek ta. Hapi i dytë do të jetë në ndërtimin e disa linjave riciklimi si letër, qelq, plastikë, ose metal. Hapi final do te konsistojë në ndërtimin e të gjithë linjave të riciklimit e të gjithë mbeturinave. Nga riciklimi i të gjithë mbeturinave ne do të kemi një mjedis më të mirë për ne dhe gjeneraten e ardhshme. Është e rëndësishme për ta quajtur këtë botë shtëpinë tonë, dhe siç ne duam që shtëpia jonë të jetë e pastër dhe e shndërritshme ashtu ne do ta bëjmë botën tonë të pastër dhe të shndërritshme. (Prill 2016)
Bota jonë shtepia jonë !"Vizioni ynë kryesor është përmbushja e kërkesave dhe nevojave tuaja përtej pritshmërive, nëpërmjet kombinimit të punonjësve me mjetet teknologjike si dhe solucionet cilësore në përputhje me standartet ekologjike."

Ing. Arben Mema

General Manager "FJONA 2006"

"FJONA 2006" është një kompani e cila reabiliton ambientin ku ne jetojmë duke e pastruar, gjelbëruar edhe sistemuar sipas deshirave të klientëve".

Arjana Daci

Operational Manager "FJONA 2006"

"Ne jemi një familje e madhe gjithnjë e më shumë në rritje, duke u karakterizuar e dalluar mbi të gjitha nga besnikëria e drejtësia, duke kryer shërbimet e kërkuara me një korrektësi maksimale".

Sabina Ballgjini

Manager "FJONA 2006"

"Kompania jonë është mjaft e konsoliduar dhe e ndërtuar me shumë kujdes e mbi baza të forta, si një familje e shëndoshë e cila ecën përpara dhe zhvillohet gjithnjë e më shumë duke adaptuar teknologji të reja".

Ing. Almiva Llaçi

Techincal Director "FJONA 2006"

Kush Jemi Ne ?

Pastrimi është baza dhe një nga aspektet më të rëndësishme të çdo organizate të çdo lloji.

Pikërisht kjo është edhe arsyeja pse “FJONA 2006” ka krijuar një gamë të plotë të shërbimeve për të qenë në dispozicion duke realizuar e plotësuar çdo kërkesë të klientëve.

Objektivi ynë kryesor është përmbushja e kërkesave dhe nevojave tuaja përtej pritshmërive, nëpërmjet kombinimit të punonjësve me mjetet teknologjike si dhe solucionet cilësore në përputhje me standartet ekologjike. Përvoja jonë e madhe në fushen e pastrimit na ka mundësuar që të investojme në dispozicion të mjetëve teknologjike si dhe trajnimit të vazhdueshem të stafit në mënyrë që të kemi një input pozitiv në realizimin e volumeve dhe standarteve të kërkuara.

Më shumë informacion

Aftësitë tona

Pastrim 95%

Menaxhim 95%

Gjelbërim 85%

Të shpejtë 90%

Miqësor 100%

Njihu me administraten

Ing. Arben Mema

General Manager

Arjana Daci

Operational Manager

Ing. Almiva Llaçi

Technical Director

Sabina Ballgjini

Manager

Çertifikime


Më shumë informacion

OHSAS 18001:2007 është një Standard Ndërkombëtar i njohur edhe si sistemi i menaxhimit të shëndetit dhe sigurisë në punë. Ky standard specifikon kërkesat për një strukturë menaxhuese efektive të përputhshmërisë së Shendetit dhe Sigurisë në Punë (SH&SP) me legjislacionin që aplikohet në kompaninë tuaj dhe aktivitetet operacionale. Standardi promovon një mjedis punë të shëndetshëm dhe të sigurtë, duke siguruar një strukturë që i lejon një kompanie të identifikojë dhe kontrollojë vazhdimisht risqet e saj dhe reduktojë mundësitë për aksifente dhe incidente.

Më shumë informacion

ISO 14001: 2004 është standard ndërkombëtar për sistemet e menaxhimit të mjedisit (EMS) dhe EMS më e përdorur gjerësisht në botë.

ISO 14001 është standardi kyresor i sistemeve të menaxhimit i cili specifikon kërkesat për hartimin dhe mirëmbajtjen e një EMS. Kjo ndihmon për të kontrolluar aspektet mjedisore, për të zvogëluar ndikimet dhe për të siguruar një pajtueshmërinë ligjore.

Më shumë informacion

ISO 9001:2008 është një standard ndërkombëtar lidhur me cilësinë e standarteve të menaxhimit.

Është i zbatueshmem për çdo organizatë, në të gjitha llojet e sektorëve dhe aktiviteteve të biznesit.

Më shumë informacion

Grumbullim dhe transportim i mbetjeve dhe i ujërave të zeza.

Më shumë informacion

Autorizim mjedisor për pastrimin, gjelbërim, transportimin e mbetjeve urbane.

Më shumë informacion

Leje mjedisi tipit C për stacion transferimi për mbetje jo të rrezikshme.

Më shumë informacion

ISO 39001:2012 përcakton kërkesat për një siguri në menaxhimin e sistemit të trafikut rrugor, për të mundësuar një organizatë që ndërvepron me këtë sistem në uljet e vdekjeve dhe dëmtimeve serioze në lidhje me aksidentet e trafikut rrugor.

Latest Tweet
Kontakt
  • Adresa: Agjensitë Doganore,
    Porto Durrës, Zyra 111
  • Tel: +355 68 20 23 408
  • Email: a.mema@fjona-2006.com
Konakto

Të gjithë të drejtat e rezervuara.