Follow us:
Language:

Blog

Shpjegimi i logos

FJONA 2006

“FJONA 2006” operon duke u mbështetur në pesë shtylla të cilat janë thelbi i vetë kompanisë.

 • Familja
 • Besnikëria
 • Drejtësia
 • Miqësia
 • Shpejtësia

 • Shtylla kryesore është familja.

  Kompania jonë është mjaft e konsoliduar dhe e ndërtuar me shumë kujdes e mbi baza të forta, si një familje e shëndoshë e cila ecën përpara dhe zhvillohet gjithnjë e më shumë duke adaptuar teknologji të reja.

  Kjo familje e madhe gjithnjë e më shumë në rritje, duke u karakterizuar e dalluar mbi të gjitha nga besnikëria e drejtësia, i kryen shërbimet e kërkuara me një korrektësi maksimale. Duke patur një staf të kompletuar, të trajnuar dhe me eskperienca të ndryshme pune, vepron me shpejtësi në kryerjen e shërbimeve.

  Komunikimi i duhur, bashkëpunimi me njëri-tjetrin janë cilësi të forta të cilat na ndihmojnë që jo vetëm të kryejmë shërbimin e saktë në kohën e duhur, por edhe të krijojmë mardhënie miqësore me klientët tanë duke i falur plotësisht përkushtimin tonë.


Kategoritë

Latest Tweets

Ndjehuni lirshëm

Latest Tweet
Kontakt
 • Adresa: Agjensitë Doganore,
  Porto Durrës, Zyra 111
 • Tel: +355 68 20 23 408
 • Email: a.mema@fjona-2006.com
Kontakto

Të gjithë të drejtat e rezervuara.