Follow us:
Language:

Blog

QENDRA KOMBËTARE E LIÇENSIMIT

 • by Admin
 • 10 gusht, 2015

LIÇENSË III.2.B

Lexo më shumë

Grumbullim dhe transportim i mbetjeve dhe i ujërave të zeza.


QENDRA KOMBËTARE E LIÇENSIMIT

 • by Admin
 • 13 tetor, 2015

LEJE III.1.A

Lexo më shumë

Autorizim mjedisor për pastrimin, gjelbërim, transportimin e mbetjeve urbane.


QENDRA KOMBËTARE E LIÇENSIMIT

 • by Admin
 • 13 tetor, 2015

LEJE MJEDISI E TIPIT C III.1.A

Lexo më shumë

Leje mjedisi tipit C për stacion transferimi për mbetje jo të rrezikshme.


Kategoritë

Latest Tweets

Ndjehuni lirshëm

Latest Tweet
Kontakt
 • Adresa: Agjensitë Doganore,
  Porto Durrës, Zyra 111
 • Tel: +355 68 20 23 408
 • Email: a.mema@fjona-2006.com
Kontakto

Të gjithë të drejtat e rezervuara.